#CONVOCATÒRIA: Necessitem mans pel #19M, t’apuntes?

El proper 19 de març tenim una cita molt important per la lluita antiracista i en la defensa dels drets humans: la mobilització “Prou Racisme!” que es celebrarà el dissabte ha de ser multitudinària, perquè la situació de vulneració dels drets, aquí i especialment a les fronteres, és molt i molt greu. No podem quedar-nos de braços plegats. I com a entitat de defensa dels drets humans és el nostre deure fer tot l’esforç perquè sigui possible.
Per això us convoquem a tots i totes a venir a la manifestació el dissabte 19 de març (més informació) però, a més, necessitem un grup de 10 persones per poder dur a terme temes logístics i fer de suport a l’organització de la mobilització.
Les persones que pogueu col·laborar, posseu-vos en contacte amb l’Alba a organitzacio@sosracisme.org o trucant al 933010597, i us donarem tota la informació.
A banda, no oblideu que fer difusió de l’acte, convidar a amics i familiars, és també una manera important de donar suport. Compartiu l‘esdeveniment de Facebook o els materials de difusió de l’acte, i si voleu penjar cartells o repartir octavetes, podeu venir a buscar-ne al local.
Convocatòria mani 19 març Prou Racisme!

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08