#NOTICIA: Contra els desallotjaments del Poblenou

Concentració a Pça Sant Jaume el diumenge 12 maig (Font: Pau Rodríguez per a eldiario.es)

El passat diumenge 12 de maig a les 12h es van concentrar un centenar de persones a la Plaça Sant Jaume per protestar per la greu situació que es viu als assentaments de Poblenou davant l’amenaça d’inminent desallotjament.
A les fàbriques abandonades dels carrers Puigcerdà i Pere IV hi viuen més d’un centenar de persones segons l’Ajuntament, més de 300 segons les entitats. En tot cas, persones que veuran agreujada la seva situació quan es dugui a terme el desallotjament que molt probablement dictaminaràn els jutges en els propers dies o setmanes.
Moltes persones afectades no consideren que el “Pla d’Assentaments” de l’Ajuntament de Barcelona els ofereixi una solució. Així que tant elles com associacions i organitzacions socials reclamen respostes i solucions més adequades a la seva situació, per evitar deixar desamparades i en greu perill els centenars de persones que es veuríen afectades.
Des de SOS Racisme, donem suport a aquestes persones i entitats. I mirem amb preocupació les conseqüències del futur desallotjament, que esperem que es faci respectant la seguretat, l’integritat i els drets de les persones afectades; evitant conseqüències encara pitjors, com l’internament al CIE, com ja s’ha donat en altres ocasions.
Més informació:

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18