#NOTÍCIA: Lali Jove i antiracista

El passat dissabte 7 de febrer va tenir lloc la Lali Jove, la festa major associativa i juvenil de Barcelona impulsada pel Consell de la Joventut de Barcelona, plataforma associativa de la que SOS Racisme forma part. L’acció sorgeix després d’una llarga reivindicació feta per les entitats juvenils de la ciutat, que han reclamat l’existència d’un espai propi a la Festa Major: un espai dissenyat per elles mateixes i que respongui a les seves inquietuds, un espai autogestionat i organitzat per la gent jove, i des de la gent jove, on contribuir a la construcció d’una ciutat més participativa.
La festa va complir amb aquests elements: durant la tarda diverses entitats membres del Consell van dinamitzar activitats a la plaça dels Àngels destinades a infants i joves, on més enllà de donar-se a conèixer, contribuïen a la construcció d’una ciutat més humana, més justa i amb oportunitats per a tothom. D’aquesta manera, entitats de diversitat funcional, LGBT, ràdios associatives, entitats educatives i moltes d’altres van ser presents a la plaça durant aquella tarda.
SOS Racisme no vam voler perdre l’ocasió per difondre el missatge antiracista, i en el marc de l’Aixada Antiracista vam dur a terme activitats destinades a trencar amb estereotips i prejudicis, a partir de l’exposició “Obre els Ulls” elaborada per la pròpia entitat. Qui vol submergir-se en ella, es troba a la pell de diversos personatges que han viscut experiències migratòries ben diverses o que viuen situacions de discriminació pel fet de pertànyer a una minoria ètnica. El debat realitzat amb les persones joves que es van acostar a l’exposició ens reafirma en l’esperança que, efectivament, una altra ciutat més humana, més justa i amb oportunitats per a tothom, és possible!

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08