#NOTÍCIA: Qui ha contribuït a la campanya Tancarem el CIE? Ara, una opció més!

JosepSalip (10)La campanya Tancarem el CIE per al tancament del Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de Barcelona ha servit aquest 2014 per mobilitzar gran quantitat de plataformes, entitats i persones. L’any vinent continuarem impulsant accions per aconseguir el tancament d’aquest espai on l’Estat priva de llibertat persones per la falta administrativa de no tenir la documentació en regla.
Per organitzar les mobilitzacions del 17 d’octubre (100 veus contra el CIE) i 18 d’octubre (Encerclada al CIE),  a més de l’aportació de SOS Racisme Catalunya, diverses persones i entitats van fer contribucions per fer possible la campanya. Com havíem promès en un acte de transparència, tot seguit llistem les aportacions rebudes, començant per entitats, sindicats, grups polítics i aportacions individuals:

  • Tanquem els CIE: 300 euros
  • Consell Nacional de la Joventut de Catalunya: 250
  • Migra Studium: 150
  • Boca Ràdio: 97
  • UGT, Avalot i Amic: 500
  • CGT: 200
  • ICV: 400
  • Aportacions individuals: 120

A més, altres proveïdors o equipaments van facilitar serveis o instal·lacions, com ara El Tinter SAL, el CJB i les Cotxeres de Sants.
Fins el 31 de gener, pots votar per la campanya a través de la CUP
El grup parlamentari de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) convida a tothom que ho vulgui a votar una de les set campanyes o iniciatives de caràcter social i polític, a les quals destinarà uns diners extraordinaris no pressupostats, corresponents al romanent resultant del tancament dels comptes del Parlament de l’any passat. Es tracta de la campanya Diners al carrer amb l’objectiu, com diu la formació, que “aquests diners tornin als seus propietaris legítims, el poble”.

Video Acte 18/10/14 Tancarem el CIE from SOS Racisme-Catalunya on Vimeo.
Autoria fotografia inicial de portada: Josep Salip

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18