Planta la teva cara contra el racisme – 21 de març 2006

El 21 de març de 2006, Dia Internacional contra el racisme i la xenofòbia SOS Racisme va presentar la Memòria de casos de tot l’any de l’Oficina d’Informació i Denúncies. Aquest és un punt d’inflexió anual, ja que posem l’accent en aquells camps de la societat en què el racisme es manifesta amb més cruesa i força. El nostre objectiu era que, a partir de la denúncia pública, fer prendre consciència als agents implicats de la necessitat d’aplicar les mesures necessàries per eradicar aquest tipus d’actituds.Planta la teva caraPlanta la teva cara contra el racismePlanta la teva cara

Coincidint amb la presentació de la Memòria vam convidar al públic en general a participar en la iniciativa “Planta LA TEVA cara contra el racisme”. El nostre objectiu era aconseguir 1.000 cares de persones que rebutgen el racisme. Al final, vam aconseguir 1.015 fotos de cares de ciutadans anònims i anònimes i persones reconegudes de l’ambit de la cultura, música, teatre, esport i política. També, durant el dia, vam fer fotografies de 94 persones més.

Col·labora amb un SMS

Col·labori amb la campanya enviant les següents paraules al 7667 i et regalem el imatge que esculls! Envia la paraula:

Planta la teva caraposomevacara al 7667 i rebràs Planta la teva carael logo de SOS Racisme

co ntraracisme al 7667 i rebràs la paraula RACISME ratllada

Cost del missatge 1,20 € + IVA

Colabore con la campaña enviando las siguientes palabras al 7667 y te regalamos la imagen que escoges! Envía la palabra:

  • pongomicara al 7667 y recibirás el logo de SOS Racisme
  • contraracismo al 7667 y recibirás la palabra RACISMO rayada

Coste del mensaje 1,20 € + IVA

Planta la teva caraPlanta la teva caraPlanta la teva cara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?