Un procés de canvi

A SOS Racisme Catalunya fa temps que parlem de REPENSAR-NOS, desprès de quasi 25 anys d’existència es fa necessari sacsejar l’entitat, preguntar-nos quina és la nostra finalitat, la utilitat del que fem, si donem resposta a les exigències del context… i en definitiva Quin ha de ser el model associatiu de SOS Racisme pels propers 25 anys? Un debat iniciat fa uns mesos que comença a fer les primeres passes d’aquest procés de canvi.

I és en aquest espai de la web on volem anar plasmant les diferents etapes d’aquest procés: penjant els documents que anem generant, plantejant interrogants i donant un espai per a la participació dels i les activistes de SOS Racisme.

EL PROCÉS DE CANVI.

En aquest VÍDEO t’expliquem en 4 minuts quina és l’essència del canvi:

Però, en qué consisteix aquest canvi? De que estem parlant? En aquest DOCUMENT intentem descriure amb més detall en qué consisteix el procés que estem plantejant.

Paraules, idees, conceptes claus que ens ajuden a definir l’essència del canvi que estem duent a terme a SOS Racisme. Mira els vídeos que hem fet diferents persones de l’associació intentant definir alguns d’aquests conceptes.

de DEMANAR a IMPLICAR

la DEMOCRÀCIA INTERNA

la COORESPONSABILITAT

menys PATERNALISME i més EMPODERAMENT de la base social

la INCIDÈNCIA POLÍTICA de l’associació

El debat del Model Associatiu al 2.0. Si tens watsaps i vols seguir més d’aprop aquest procés envia un mail amb les teves dades a organitzacio@sosracisme.org per tal de formar part del grup.

Una primera PROPOSTA de PARTICIPACIÓ,

La COMUNICACIÓ com a eix vertebrador del canvi... Envia un mail a organitzacio@sosracisme.org amb les idees, paraules, propostes,… que et venen al cap quan t’imagines a SOS Racisme com:
una plataforma ideològica
un instrument de denúncia
una font d’informació
un espai d’intercanvi d’informació
un vehicle de participació

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18