#ACTIVITAT: Què fas per la Mercè?

Aquest dissabte 19 de setembre comencen les festes de la Mercè a la ciutat de Barcelona. Un any més, participarem a la Mostra d’Entitats que ocupa la Plaça de Catalunya. Tot i que informarem de tota l’activitat de l’entitat, difonent el nostre missatge antiracista, enguany donarem prioritat a les víctimes de racisme i la tasca del SAiD.

  • On ens trobareu: a l’estand número 52, situat al centre de la plaça (link al plànol de distribució de la mostra).
  • Quins dies: el dissabte 19 i el diumenge 20 de 10 a 20h, i dijous 24 d’11 a 18h.
  • Què us mostrarem: vídeos amb entrevistes a víctimes de racisme, relats de casos, informació pràctica sobre el servei, els informes sobre l’Estat del racisme a Catalunya i a l’Estat espanyol… i una petita mostra de l’exposició del col·lectiu de fotoperiodistes RUIDO Photo i SOS Racisme.IMG_20150716_095816
  • També és una bona oportunitat per… conèixer qui hi ha darrere de l’entitat, les persones que cada dia fem possible la tasca de l’entitat. Resoldre dubtes o demanar informació que intentarem donar-te. Informar-te de com col·laborar. Associar-te a l’entitat per fer-la més forta.

banner_240x120_blueA més, el dia 24, d’11 a 13h, celebrarem a la carpa d’Auditori de la Mostra l’acte de cloenda de la segona edició de la Família del Costat. Després de dues edicions, convidem a totes les famílies i persones que han participat en un acte obert a tota la ciutadania, per compartir amb la ciutat de Barcelona l’esperit intercultural d’aquest projecte innovador.

Us convidem a acompanyar-nos en aquest acte i conèixer una mica més aquest projecte.

Us hi esperem!

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?