Vulneracions de drets a la frontera de Ventimiglia – 8ª polifacètica antiracista

Dimarts, 17 de juliol a les 19h
Seu de la Fede.cat, carrer de les Tàpies 3. El Raval, BCN
Un equip d’observadores de drets humans, format per representants de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), Fotomovimiento i de SOS Racisme Catalunya, hem viatjat recentment a la frontera entre Itàlia i França (Ventimiglia) per observar les vulneracions de drets i discriminacions racistes que es poguessin donar.

8ª Polifacètica Antiracista

Destinarem la propera Polifa a compartir la seva experiència, que ens expliquin què van observar, quina és la situació i debatre sobre quin pot ser el nostre paper.

El viatge a frontera entra dins del projecte CAMINS, que realitzem la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) i SOS Racisme, i que ens ha portat anteriorment a Frontera Sud i a Bulgària.

Us esperem a totes i tots per acomiadar-nos abans de l’estiu amb un bon bany de reflexió i drets humans.

Enllaços amb informació:

– “Bulgària, als llimbs de la Unió Europea”: www.sosracisme.org/old/portada/bulgaria-als-llimbs-de-la-unio-europea
– “Frontera Sud, territori sense llei”: https://www.sosracisme.org/old/portada/frontera-sud-territori-sense-llei

 


*La Polifacètica Antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme. L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials. En aquesta ocasió, està organitzada pel Consell de l’entitat.

 

 

………………………………..

[CAST]

Un equipo de observadoras de derechos humanos, fomado por representantes de la Comissión Catalana de Ayuda al Refugiado (CCAR), Fotomovimiento y de SOS Racisme Catalunya, hemos viajado hace recientemente a la frontera entre Italia y Francia (Ventimiglia) para observar las vulneraciones de derechos y discriminaciones racistas que se pudieran dar.

Dedicaremos la próxima Polifa a compartir su experiencia, que nos expliquen lo que observaron, cuál es la situación y debatir sobre cuál puede ser nuestro papel.

El viaje a frontera entra dentro del proyecto CAMINS, que realizamos la Comisión Catalana de Ayuda al Refugiado (CCAR) y SOS Racisme, i que anteriormente nos ha llevado a Frontera Sur y Bulgaria.

Os esperamos a todas y todos para despedirnos antes del verano con un buen baño de reflexión y derechos humanos.

Enlaces con más información:

– “Bulgària, als llimbs de la Unió Europea”: www.sosracisme.org/old/portada/bulgaria-als-llimbs-de-la-unio-europea
– “Frontera Sud, territori sense llei”: https://www.sosracisme.org/old/portada/frontera-sud-territori-sense-llei


* La Polifacética Antirracista es un espacio abierto de encuentro que tiene como objetivo favorecer el conocimiento entre las personas activistas, fomentar la participación de personas que quieran incorporarse a la lucha, conocer y unificar el discurso de SOS Racismo. La organización y dinamización de estos encuentros a cargo, de manera rotativa, de los diferentes grupos de trabajo de SOS. Se celebran cada mes en un lugar diferente, siempre vinculado a la vida asociativa y los movimientos sociales. En esta ocasión, está organizada por el Consell (Junta) de la entidad.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Log in with your credentials

Forgot your details?