2ª Polifacètica antiracista: Vols de deportació i privilegi turista

El debat d’aquest mes es planteja arran del vol de deportació aturat dissabte 15 de juliol a l’aeroport de Barcelona gràcies a la solidaritat ciutadana. Què en sabem, dels vols de deportació? Quins drets s’estan vulnerant? Quin paper podem jugar la resta de passatgers i passatgeres? Què faríem en una situació similar? Com a SOS Racisme hem donat suport i hem participat a la roda de premsa d’aquest dilluns 17 de juliol.
Programa:
1r. L’actualitat de SOS en titulars
2n. Debat: Vols de deportació i privilegi turista
3r. Agenda de la lluita antiracista
Per aprofundir:

Coneixeu El Mas Guinardó?
El Casal d’Entitats Mas Guinardó neix de la remodelació de l’antic Mas Guinardó, una masia històrica amb gran arrelament al barri; aquesta remodelació ha estat possible gràcies al conveni que el Districte d’Horta-Guinardó i l’Associació de Propietaris i Veïns del Mas Guinardó van signar el 2007, que buscava regular un nou ús de l’equipament i rehabilitar-ne l’edifici. Es troba a 5 minuts a peu de la parada de metro L4 – Guinardó Hospital de Sant Pau.
*La polifacètica antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme i, finalment, encarar la lluita antiracista amb alegria! L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

WebLleiRacista
EntrevistaCheikhPublico