[ACTIVITAT ANUL·LADA] 5a polifacètica: Taller de revisió del privilegi blanc

Quan ens mirem al mirall cada matí, què hi veiem? Som conscients del privilegi que suposa tenir la pell blanca i pertànyer al grup cultural dominant? La primera assemblea mensual del 2018 volíem dedicar-la a la revisió de la nostra blanquitud, que hem adquirit en un procés socialitzador inconscient però profundament racista.
Finalment, per motius d’organització, no serà possible fer l’activitat. Lamentem les molèsties que us haguem pogut causar i us informem que estem treballant per oferir-vos noves propostes en relació al privilegi blanc, una qüestió que estem decidides a abordar durant els propers mesos.
 
20180109_Polifacetica5_Banner Facebook_Anul·lada
*La polifacètica antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme i, finalment, encarar la lluita antiracista amb alegria! L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials.
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias