Fes-te activista

Si ets una persona que no accepta el racisme i t’indignen les injustícies, si et motiva la lluita antiracista i creus que totes les persones tenen els mateixos drets… uneix-te a SOS Racisme Catalunya!

Què significa ser activista de SOS Racisme?

Els i les activistes de SOS Racisme som persones implicades en la defensa dels drets de les persones, que establim un compromís amb l’entitat de manera desinteressada, compartim la missió i valors de SOS Racisme, i assumim certes responsabilitats per fer més forta la lluita contra el racisme i la xenofòbia.

Des de SOS Racisme creiem en la participació com una eina fonamental de transformació social, per tant treballem de manera interna mitjançant la formació, la comunicació i els espais de participació per fomentar l’activisme.

Com pots participar?

  1. Atenent i ajudant a persones que han estat víctimes o testimonis del racisme i la xenofòbia des del SAiD.
  2. Impulsant propostes d’accions des dels grups de treball que es puguin crear, com ara el grup de lluita contra els CIES, el grup audiovisual de Tele Antiracista, l’Observatori de Política racista, participar en la creació d’informes, etc.
  3. Difonent el discurs antiracista i les denúncies, accions i campanyes que impulsa l’associació des de l’equip de comunicació, que gestiona la web, les campanyes de comunicació, la revista COLORS, etc.
  4. Desenvolupant i realitzant tallers i activitats de formació per a diferents agents socials.
  5. Donant suport a les mobilitzacions de carrer o a través d‘ Internet, ampliant l’àrea d’incidència de l’entitat difonent les accions i comunicats, etc.
  6. Mantenint una actitud antiracista més enllà de la nostra activitat dins l’entitat, sinó en la nostra vida diària.

També pots donar suport a associant-te a SOS Racisme. L’aportació econòmica dels socis i sòcies és fonamental per mantenir la nostra independència i per tirar endavant les nostres accions. Amb només 5€ al mes pots fer més forta la lluita contra el racisme (hi ha una quota reduïda per persones jubilades o a l’atur).

Informa’t

Mensualment organitzem una reunió informativa on expliquem quina activitat realitza l’entitat i com podeu col·laborar-hi. Si teniu interés en assistir-hi podeu informar-vos de quan es realitzen escrivint a sosracisme_arroba_sosracisme.org, trucant al 93 301 05 97  o consultant l’agenda d’activitats. O ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

[si-contact-form form=’1′].

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa