Participa

Si ets una persona que no accepta el racisme i t’indignen les injustícies, si et motiva la lluita antiracista i creus que totes les persones tenen els mateixos drets…

fes-te activista de SOS Racisme
[si-contact-form form=’1′].
 

Ser activista de SOS Racisme significa…

Els i les activistes de SOS Racisme som persones implicades en la defensa dels drets de les persones, que establim un compromís amb l’entitat de manera desinteressada, compartim la missió i valors de SOS Racisme, i assumim certes responsabilitats per fer més forta la lluita contra el racisme i la xenofòbia.

Des de SOS Racisme creiem en la participació com una eina fonamental de transformació social, per tant treballem de manera interna mitjançant la formació, la comunicación i els espais de participación per fomentar l’activisme.

Com a activista antiracista pots participar…

  1. Atenent i ajudant a persones que han estat víctimes o testimonis del racisme i la xenofòbia des del SAiD (link).
  2. Impulsant propostes d’accions des dels grups de treball que es puguin crear, com ara el grup audiovisual de Tele Antiracista, l’Observatori de Política racista, participar en la creació d’informes, etc.
  3. Difonent el discurs antiracista i les denúncies, accions i campanyes que impulsa l’associació des de l’equip de comunicació, que gestiona la web, les campanyes de comunicació, la revista COLORS, etc.
  4. Desenvolupant i realitzant tallers i activitats de formació (link) per a diferents agents socials.
  5. Donant suport a les mobilitzacions de carrer o a través d‘ Internet, ampliant l’àrea d’incidència de l’entitat difonent les accions i comunicats, etc.
  6. Mantenint una actitud antiracista més enllà de la nostra activitat dins l’entitat, sinó en la nostra vida diària.

També pots donar suport a associant-te a SOS Racisme (link). L’aportació econòmica dels socis i sòcies és fonamental per mantenir la nostra independència i per tirar endavant les nostres accions. Per només 5€ al mes pots fer més forta la lluita contra el racisme (quota reduïda per persones jubilades o a l’atur)

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

Informe de Pareu de parar-me 2021
Batlle-Web
Tauler de control de l'organitzador