#ACTIVITAT: 10 de desembre, accions per al Dia internacional dels Drets Humans

laboratori2011-24El proper dimecres dia 10 de desembre és el dia internacional dels Drets Humans i SOS Racisme participem i co-organitzem diverses activitats, una en el marc del projecte l’Aixada antiracista i una segona organitzada per Lafede.cat. Us convidem a participar-hi.
Teatre de l’oprimit per als Drets Humans
L’Aixada Antiracista, la xarxa juvenil antiracista, us convida a fer teatre de l’oprimit per celebrar el dia dels Drets humans amb l’obra de teatre fòrum Mustafà és el replà, a càrrec de l’associació Forn de Teatre Pa’tothom. Serà el dia 10 de desembre a les 19h a la Fontana (Carrer Gran de Gràcia 190).
Dirigida per Jordi Forcadas, Mustafà és el replà és una obra que passa en una comunitat de veïns, on hi ha un problema que afecta tothom. Tot i que d’habitual la convivència era força normal, davant de certs interessos sorgeixen conflictes i afloren estereotips i prejudicis respecte “l’altre”.

L’obra, que anirà seguida d’un teatre fòrum, està interpretada per Maria Getino, Holga Pallejà, Alí Hamidou, Lluís Cases i Eduard Benito
L’Aixada Antiracista és un moviment que pretén suma esforços en la lluita antiracista i per la igualtat de drets, mobilitzant a la ciutadania i especialment a les associacions juvenils de la ciutat de Barcelona.
Videomatón al Raval
Al matí del mateix dia 10 de desembre, LaFede.cat Organitzacions per a la Justícia Global convoca a totes les entitats federades, juntament amb la fundació Tot Raval, a fer un Videomatón a la Rambla del Raval. Si us passeu en franja de matí (10 a 14h), veniu a participar en aquesta proposta fresca per a celebrar el dia internacional dels Drets Humans. Us hi esperem! Si voleu més informació, contacteu a sensibilitzacio@sosracisme.org o a federacio@lafede.cat.
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18