# ACTIVITAT: Assemblea Anual de SOS Racisme Catalunya

El proper dissabte 6 d’abril al matí celebrem l’Assemblea Anual de SOS Racisme. Aquest és un espai per compartir i valorar amb la base social de l’entitat els projectes i iniciatives dutes a terme al 2011 i plantejar els reptes dels pròxims mesos; i és molt important poder comptar amb la presència dels socis, sòcies i activistes que formeu part de SOS Racisme.
Com a totes les assemblees hi haurà un moment d’aprovació de documents (memòria d’activitats 2012, balanç econòmic…) mitjançant votació. Per tenir dret a vot a l’assemblea s’ha de ser soci o sòcia de l’associació, a SOS Racisme hi ha dues maneres contemplades d’associar-s’hi:

 • a través del pagament d’una quota
 • a través de les hores de dedicació a l’associació com a activista.

Les persones que participeu en diferents Grups d’Acció, que no pagueu la quota de soci, i que esteu vinculats a l’entitat des del passat mes d’abril de 2012 serieu la segona modalitat de socis, i per tant tindríeu dret a vot en l’assemblea. Només caldria formalitzar la situació… i és tan fàcil com que envieu un mail a organitzacio@sosracisme.org demanant acollir-vos a aquesta modalitat de soci.
Més enllà d’aquests formalismes de les votacions (típics de les assemblees)  pensem que és important que hi vingueu, doncs l’assemblea és un espai que ens permet conèixer amb més profunditat l’entitat, les persones que en formen part, les línies d’actuació, l’anàlisi polític….
Espero la vostra resposta.
Alba Cuevas, Directora
organitzacio@sosracisme.org
 
CONVOCATÒRIA

 • Data 6 d’abril de 2012
 • Hora 10h
 • Lloc. Federació Catalana d’Organitzacions No Governamentals per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament. (Carrer de les Tàpies, 1-3 – 08001 Barcelona)
 • L’ordre del dia: 10:00h Inici Assemblea
 1. Constitució de la mesa
 2. Presentació proposta ordre del dia i lectura, si s’escau, de l’aprovació de l’acte anterior
 3. Membres del Consell: Incorporacions i baixes.
 4. Balanç econòmic i memòria d’activitats de 2012
 5. Línies de treball i pressupost de 2013
 6. El paper de SOS Racisme en el context actual
 7. Torn obert de paraules

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias