#ACTIVITAT: Aturem els pressupostos antisocials

Diversos col•lectius del món social (sindicats, entitats veïnals, moviments, plataformes…) s’han pronunciat en contra d’aquests pressupostos i ja s’han iniciat diferents iniciatives a les quals SOS Racisme i la FCONG, fedeació a la que pertany, estan participant activament. L’objectiu és donar una resposta ciutadana, àmplia i unitària, a la degradació constant de les condicions de vida que pateixen les classes populars per culpa de la crisi i les polítiques d’austeritat. Una degradació que avui té com a vectors els Pressupostos Generals de l’Estat, els comptes de la Generalitat i tot un seguit de lleis i disposicions, afectant el règim de pensions, els serveis que presten els ajuntaments, o encetant noves tandes de privatitzacions…
Aquest és el manifest per la manifestació del diumenge 24 de novembre, pel que es recullen adhesions.
Com a entitat membre de la FCONG us anunciem que estem treballant en les següents accions:
• Per a la manifestació convocada pel diumenge 24 de novembre, farem samarretes amb el lema: Catalunya. Zero solidaritat? Zero pau? Zero drets humans? #ZEROaONG. Aquestes samarretes les podreu comprar a 2€ el mateix dia de la manifestació.
• A més, hem de fer pancartes amb altres lemes i per això us convoquem el demà 22 de novembre a les 9h a la seu de la FCONG, per pensar, escriure, dibuixar i muntar les pancartes. Ens cal gent creativa!
• El dia de la manifestació, diumenge 24, hem quedat a les 11 del matí a la cantonada de Diagonal amb Còrsega. Volem, necessitem, que totes ens impliquem. El moment de lluitar i fer-nos visibles és ara! Si no podeu venir, ajudeu-nos a les xarxes socials per moure el missatge i arribar a tot arreu i a tothom.
• Hi haurà més mogudes fins al 4 de desembre, dia en què en el ple del parlament es discutiran les esmenes parcials als pressupostos i us convocarem a d’altres reunions per pensar-hi i organitzar-les.
Sabem que tenim les forces minvades, però res d’això no té sentit sense la participació de tothom. Som-hi!

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias