#ACTIVITAT: 7F – Concentracions per l’aniversari dels assassinats del Tarajal

Fa uny any, el 6 de febrer del 2014, es va produir la tragèdia de la platja del Tarajal, a Ceuta. 15 persones van morir ofegades i a causa dels trets de la Guàrdia Civil, que els va disparar amb material antidisturbi mentre intentaven creuar la tanca per arribar a l’Estat espanyol. També hi va haver molts desapareguts.
Per recordar aquests fets i reclamar responsabilitats, els dies 6 i 7 de febrer hi haurà actes i manifestacions a tot l’Estat en memòria dels assassinats i demanant justícia i reclamant la dimissió del Ministre de l’Interior, Jorge Fernàndez Díaz. A Ceuta una manifestació recorrerà els 6,5 km que separen el CETI (Centre d’Estància Temporal d’Immigrants) de la platja del Tarajal. I a moltes més ciutats, entre elles a Barcelona.
SOS Racisme Catalunya, juntament amb Tanquem els CIEs i Migra Studium, com a membres de la campanya Tancarem el CIE, ens hem sumat a la convocatòria dels actes. A Barcelona, es convoca una manifestació dissabte dia 7 de febrer a les 19h a la Rambla del Raval de Barcelona.
Els hashtags de la convocatòria són #15asesinatos i #StopWarAgainstMigrants.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?