#ACTIVITAT El Dia de les Migracions 18D, sortim al carrer pel dret a la mobilitat

18DProgramaActes_cartellEl proper dijous 18 de desembre és el Dia Internacional de les Migracions. Les entitats de la campanya Tancarem el CIE SOS Racisme Catalunya, la plataforma Tanquem els CIEs i la fundació Migra Studium hem organitzat una jornada d’actes a favor del dret a la mobilitat i contra el racisme institucional repressiu, durant la qual ens concentrarem davant la Delegació del govern i presentarem una eina de lluita contra els Centres d’internament per a persones estrangeres.
Els actes del proper dijous s’emmarquen sota el lema Pel dret a la mobilitat, tancarem els CIE. Consulteu el programa, que us reproduïm tot seguit, i feu-lo córrer. Us hi esperem.
Una eina per lluitar contra els CIE
18:30h.  Xerrada i presentació de llibre  Manual para la defensa de los Derechos Humanos de las personas extranjeras encerradas en los Centros de Internamiento CIE, de Julián Ríos, Eduardo Santos i Cristina Almeida.
Lloc: ICAB, C/ Mallorca,283. Barcelona. (Aula 63 6a planta)
Participaran:
Anna Figueras, advocada a la Comissió de Defensa ICAB i coordinadora jurídica CCAR
Gonzalo Escobar, professor de Dret penal de la Universitat de Girona
Eduardo Santos, co-autor del llibre Manual CIE, advocat i professor de Dret penal a la UPN
 
Concentració i acció simbòlica davant Delegració Govern

19:30h Concentració davant de la Delegació del Govern. Pel dret a la mobilitat, tancarem el CIE. Acció simbòlica per denunciar la repressió fruit del racisme institucional (als CIE, en fronteres, batudes racistes, vols de deportació). Parlaments i actuació musical.
Lloc: davant de la Delegació del Govern (c/Mallorca, 278)
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa