#ACTIVITAT: La lluita contra el discurs de l’odi

A Europa veiem com el monstre de l’odi creix, avança i es reprodueix, alimentat per la crisi econòmica, la desafecció política i la por. Els partits polítics i els governs no sempre ajuden a frenar aquesta deriva, fins i tot de vegades ajuden al seu creixement. I els moviments socials tenim el gran repte –i responsabilitat- de fer front a l’avenç dels discurs de l’odi amb les nostres eines: la sensibilització, la mobilització i la denúncia. No és un fenomen nou ni passatger, estem en una carrera de fons, una lluita a llarg termini.
Per fer-ho comptarem amb una taula de ponents experts en extrema dreta i discurs de l’odi: els periodistes Bertran Cazorla (La Directa) i Toni Cruanyes (TV3) i el doctor en Història Contemporània, Carles Viñas. A la Fila Zero comptarem amb representants d’entitats i institucions referents en la lluita contra el feixisme i el racismem entre altres.
L’activitat és gratuïta però és imprescindible l’inscripció prèvia:
[si-contact-form form=’8′]
 

Als Diàlegs Antiracistes d’enguany volem analitzar diferents conseqüències de la crisi i com fer-hi front des d’una societat diversa. I comencem, el proper 12 de novembre, analitzant l’expansió de la ideologia de l’odi a Catalunya i Europa i quines eines tenim per frenar-la. Comencem analitzant l’expansió del discurs de l’odi i l’extrema dreta, però properament aprofundirem en temes cabdals com l’accés a l’habitatge o la sanitat púlblica.
Més informació sobre Diàlegs Antiracistes d’anys anteriors aquí.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

PresentacióInforme2023
fotonoticiacat
Oferta Laboral - Web (2)