#ACTIVITAT: La música ens fa lliures

El proper dijous 27 de juny, Pau Alabajos i Jordi Montañez ompliran l’Espai Jove Boca Nord de bona música que, a més a més, combat el racisme i les idees de l’odi. El concert gratuït duu el lema “La música ens fa lliures: contra el racisme i pel tancament dels CIES”.
En Pau i en Jordi converteixen la seva veu i la seva guitarra en armes de lluita contra l’odi, el feixisme, les injustícies…. i el racisme en totes les seves formes. Representants del que anomenen “cançó proposta“. En aquesta ocasió, volem difondre el missatge antiracista i reivindicar el tancament dels Centres d’Internament per a persones estrangeres (CIES) a través de la seva música. A més de l’actuació musical tindrem exposicions i projeccions de Xose Quiroga i Daniela Ortiz (Antigonia), informació i bon ambient.

Pau Alabajos

Us esperem a tots i totes el proper dijous, a partir de les 20h, a l’Espai Jove Boca Nord. (carrer Agudells 37-45 Barcelona. Telf. 934299369. Metro L5 “El Carmel” i busos V21, 19, 39, 86, 87, N4)
Com anar (mapa al Google)
Pots fer un tastet del que sentirem i veurem al concert a les següents webs:

Jordi Montanez

Co-organitzat pel Cjd7 i SOS Racisme Catalunya, amb la col·laboració de l’Espai Jove Boca Nord, el concert s’inclou dins de les activitats de la setmana contra el feixisme i el racisme a Horta – Guinardó i el Dia contra els cies #15JCIESNO.
Podeu confirmar la vostra assistència a Facebook i així rebre informació sobre les novetats i ajudar-nos a fer difusió entre els vostres contactes: https://www.facebook.com/events/545482818831970/

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa