Respondre als delictes d’odi. Un repte i una necessitat

El proper 18 d’octubre analitzarem el que considerem un repte per les administracions i la societat civil: donar resposta als delictes d’odi, oferir suport i atenció adequades a les víctimes i actuar contra les persones perpretadores. Aquesta és la base del projecte europeu “Together! Fighting against hate crimes” que s’ha desenvolupat aquest any a diferents països d’Europa, liderat per SOS Racisme. En aquesta jornada volem conèixer el posicionament i les propostes per lluitar contra els delictes d’odi de representants de diferents actors implicats.
Comptarem amb la participació de:

  • Oriol Amorós, Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.
  • Joan Antoni Quesada, president de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya.
  • Edoardo Bazzaco, Coordinador del projecte TOGETHER! a Catalunya, SOS Racisme.
  • Modera: SOS Racisme Catalunya.

L’acte tindrà lloc dimarts 18 d’octubre del 2016 a les 9.30h, a la Sala d’Actes del Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes s/n).
Els objectius de la jornada són:

  • presentar els resultats del projecte europeu TOGETHER!- Empowering civil society and Law Enforcement Agencies to make hate crimes visible;
  • reflexionar sobre la importància de la col·laboració entre administracions i societat civil per lluitar contra aquests delictes;
  • compartir bones pràctiques enfocades a millorar les capacitats d’aquests actors per reconèixer els delictes d’odi i atendre a les persones que els pateixen.

Descarrega el Programa de la jornada (pdf)
Descarrega el cartell de la jornada (pdf)
 
La jornada s’emmarca dins el projecte Europeu TOGETHER!- Empowering civil society and Law Enforcement Agencies to make hate crimes visible, liderat a Catalunya per SOS Racisme (togetherproject.eu) i cofinançat pel Programa de Drets Fonamentals i Ciutadania de la Unió Europea.
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08