#ACTIVITAT: l’Aixada Antiracista, entitats juvenils comencen a treballar cap a un moviment antiracista

Entitats juvenils de Catalunya tornen a unir esforços en la lluita contra el racisme. Amb l’objectiu d’avançar en la constitució del moviment associatiu juvenil antiracista, i tenint en compte tant la  trobada general (del passat 30 de Novembre de 2013) com les trobades i jornades de treball que ha realitzar el grup de treball periòdicament, es convoca ara la Trobada de l’Aixada Antiracista. Associacions juvenils per la igualtat de drets, que tindrà lloc el dissabte 31 de maig, a les 10h.
La trobada, que té lloc a les 10h del matí a la Casa Elizalde (c/València 302), servirà per planificar tot allò que es va començar a gestar el passat mes de novembre. Amb les eleccions europees realitzades, es trindrà l’oportunitat de fer un anàlisi dels resultats, definir quines han de ser les principals actuacions de l’Aixada i participar d’una acció que reivindiqui l’existència d’una Europa Lliure de Racisme!
Dia: 31 de maig
Hora: de 10h (fins les 13h aprox)
Lloc: Casa Elizalde. Carrer València 302
Confirmeu assistència en el formulari al web del CJB. Per preparar la trobada, podeu veure el video resum de la trobada del novembre passat.
L’Aixada Antiracista rep l’impuls de SOS Racisme Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona i l’entitat Boca Ràdio.
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18