#ACTIVITAT: Última sessió cinefòrum Cinexclusió sobre dret a habitatge, divendres 18 de juliol

L’edició del cicle defoto 4 cinema i debat Cinexclusió, dedicat als drets vulnerats, arriba ja a la recta final: el proper divendres dia 18 de juliol (21h) es farà la tercera i última projecció a la fresca, del documental En Construcción, un acte que s’inclou també dins del cicle Cinema a la Plaça del Casal del Pou de la Figuera.
La primera sessió, en la qual es va projectar la pel·lícula Elysium (1 juliol) per parlar del dret a la sanitat va ser un èxit de públic, i en la segona, tot i que amb menys assistència, es van generar debats molt interessants sobre els drets de les dones a l’Índia i al món, a partir de la projecció de La reina de los bandidos (8 juliol).
Cartell-Cinema-a-la-Plaça-gran
Us convidem ara a assistir i a difondre la tercera sessió del proper divendres dia 18 de juliol a les 21h a la plaça davant del Casal del Pou de la Figuera (c/ Sant Pere Més Baix, 70), impulsada també pel Grup d’Acció de Cultura de SOS Racisme Catalunya. Ens acompanyarà també Jaume Saura, de l’Institut de Drets Humans de Catalunya per presentar el documental En Construcción, de Jose Luis Guerin (124 min) i introduir els drets a l’habitatge i a la ciutat.
RECORDATORI!

  • A la fresca! Divendres 18 juliol 21h: Dret a l’habitatge i a la ciutat (dins del cicle Cinema a la Plaça del Casal del Pou de la Figuera)

On: a la Plaça darrere el Casal Pou Figuera
Documental En construcción, de Jose Luis Guerin (124 min)

DF “En construcción” from Alex Gaultier on Vimeo.
El Grup d’Acció de Cultura de SOS Racisme Catalunya ha impulsat aquesta tercera edició del cicle Cinexclusió, durant el mes de juliol, al Casal del Pou de la Figuera.
Més informació del Cicle Cinema a la plaça
 
 
 
 
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

PresentacióInforme2023
fotonoticiacat
Oferta Laboral - Web (2)