#ACTIVITAT: Us convidem a la Trobada d’Activistes el proper dia 13 de desembre per debatre el paper de l’associació

SONY DSCEl proper dissabte 13 de desembre a les 11h al local de SOS Racisme (Rambla Santa Mònica, 10, 1a planta) volem fer una Trobada d’Activistes de SOS Racisme i us convoquem a totes les persones activistes, col·laboradores i sòcies a assistir-hi. La idea és intentar fer-ne una al mes per crear un espai entre totes les persones que estem actives a l’associació, amb l’objectiu de compartir informacions sobre el que passa a l’associació i alhora fer debat sobre les línies d’actuació i posicionaments.
Trobada d’Activistes de SOS Racisme (11 a 14h). De què parlarem?

  • 11h Arribada, cafetó i esmorzar!
  • 11:30h Repàs. Informacions i novetats
  • 11:50h DEBAT. Des de SOS Racisme hem de fer un paper propositiu per incidir en el debat actual?
  • 13:20h Agenda dels propers dies

Per preparar-vos el debat, us deixem aquí una primera reflexió, per respondre a la pregunta: Des de SOS Racisme hem de fer un paper propositiu per incidir en el debat actual?
“Vivim un moment extraordinari, aquesta és una frase que no parem d’escoltar en els mitjans de comunicació; més enllà de com i qui la digui, el que és cert és que els darrers mesos a Catalunya, però també a la resta de l’Estat, s’obren debats i sorgeixen iniciatives que fins ara eren impensables: el debat sobiranista a Catalunya, les alternatives col·lectives que sorgeixen: Procés Constituent, Guanyem, l’aparició de Podemos, les diferents manifestacions i protestes que fa temps que s’han incrementat…Tot plegat ofereix un escenari en el que pot ser interessant incidir com entitat de lluita antiracista: aportar la nostra visió i les nostres propostes.
En la línia del que vam fer amb la campanya Tancarem el CIE, on es va aconseguir relacionar el debat sobre un nou país amb la necessitat imperativa de que en aquest nou model no podien existir els CIEs, ara toca seguir endavant. Amb quins objectius SOS Racisme hauríem de tenir un paper propositiu a partir d’ara?”
No hi falteu. Us esperem dissabte 13 de desembre a les 11h al local de SOS Racisme (Rambla Santa Mònica, 10, 1a planta) a la  Trobada d’Activistes de SOS Racisme.
 
 
 
 
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa