#ACTIVITAT: Vine a la traca final de la campanya “Mistos Electorals”

Enguany no hi ha possible confusió amb quin partit polític ha estat el protagonista dels Mistos Electorals. L’estratègia duta a terme pel Partit Popular de Catalunya ha traspassat tots els límits: fent difusió de discursos racistes, promovent polítiques xenòfobes, amb un programa electoral carregat de falsos rumors que ataquen les persones d’orígen immigrat o de religió musulmana, i provocant l’enfrontament entre els veïns i veïnes dels municipis.
Davant aquesta situació, no podem quedar-nos aturades. I per aquest motiu us convidem a participar dels nostres “actes de final de campanya“:

Divendres 22 de maig a les 11h

  • Roda de premsa: les entitats socials, veïnals, sindicals i de drets humans, rebutgem i condemnem el discurs racista i xenòfob utilitzat pel Partit Popular durant la campanya electoral.
  • Punt de trobada: plaça Sant Jaume de Barcelona
  • Amb les intervencions de SOS Racisme i entitats que donen hi suport.

Divendres 22 de maig a les 18h

  • Mobilització i protesta simbòlica: sota el lema “Barcelona no pot convertirse en una ciutat racista”, volem fer arribar el nostre rebuig a l’acte de final de campanya del PP. Durant l’acte, recollirem i denunciarem els principals “mistos” recollits durant la campanya.
  • Punt de trobada: la Sagrera (Avda. Meridiana amb carrer Garcilaso). Punt final: Parc de Can Dragó.
  • Convoca: Aixada Antiracista

La campanya electoral esgota els seus darrers dies. Tots els partits cremen els darrers cartutxos als actes finals de campanya i nosaltres, com a part del seguiment de la campanya, també. No et quedis aturat/da i participa-hi!
Podeu consultar tots els anàlisis dels “mistos”, al blog de la campanya: www.mistoselectorals.wordpress.com
I no oblideu, el diumenge 24 de maig, #novotisracisme

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18