#ACTIVITAT: Voleu fer teatre participatiu antiracista?

Autoria: P11 Cultura en Acció
Autoria: P11 Cultura en Acció

L’associació P11 Cultura en Acció llança una proposta cultural i antiracista perquè tots els membres de SOS Racisme Catalunya i de la xarxa de l’entitat puguin participar a sessions de Teatre Participatiu Antiracista.
L’entitat està creant una obra de teatre sobre la temàtica racista i xenofòbica amb l’objectiu de donar eines de crítica i reflexió al públic que ens adrecem, nois i noies joves i adolescents, des d’una dimensió tant artística com educativa. Després de superar la primera fase del projecte, que compta amb el suport de SOS Racisme, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, ara s’ofereix l’opció d’assistir al taller participatiu adreçat a totes aquelles entitats i persones que treballen per l’eradicació del racisme i la xenofòfia. El taller es farà el dissabte 15 de novembre a les 11h a les Cotxeres Borrell (c/ Viladomat, 2, metro Poble Sec i Paral·lel).
Els talllers, adreçats a entitats que treballen en aquest àmbit i a instituts d’educació secundària interessats en el projecte, també hi participaran tot l’equip d’artistes que ha treballat en la creació de l’obra i serà mediat per una educadora especialitzada en teatre de l’oprimit. La metodologia emprada serà de teatre fórum.
L’aforament és limitat, cal confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a maria@p11cultura.com abans del 7 de novembre (podeu reservar per una o varies persones). Els detalls els trobareu al bloc del projecte.
 
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

BannerWebRecopNoticias
SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees