#AGENDA: 11M i 13M, projeccions i debats sobre racisme institucional

Aquest cap de setmana participarem a diverses activitats on es debatrà sobre racisme institucional i, especialment, sobre els CIE. Divendres 11/3 a Horta (Punt 7), diumenge 13/3 a Sants (Can Batlló). A més, el diumenge també es celebra la 13a edició del Festival de Sopes del Món Mundial a Nou Barris, aquest any amb el racisme com a tema principal. Hem col·laborat escrivint el text del volador!
Apunteu a l’agenda:

Divendres 11 de març, 18h Punt7 (Horta)
Documental “La Puerta Azul”, projecció i debat. Tráiler
‘La Puerta Azul’ destapa la realidad del Centro de Internamiento de Zapadores (Valencia).
Por primera vez un documental reúne a gobierno, activistas por el cierre de los CIE, jueces, policías, los partidos que crearon los CIE y los que exigen su cierre
El largometraje cuenta con testimonios de migrantes que han sufrido torturas en el CIE, que fueron expulsados, o que han sido detenidos en redadas racistas multitud de veces.
La puerta azul
Diumenge 13 de març, 18:30h Auditori de Can Batlló (Sants)
Documental 23 30 Una historia cautiva (Work in progres) dins el cicle “Violència institucional
Encara hi ha llocs on les persones són rebaixades a nombres. Històries captives que reclamen sortir a la llum perquè tots ens fem ressò de les seves veus silenciades. Un documental sobre els CIE a Espanya.
CanBatlló_13MDiumenge 13 de març a partir 12h, a la marquesina de la Via Júlia.
Aquest any, les sopes contra el racisme: Jo sopo, tu sopes, ella sopa… nosaltres sopem #sopescontraracisme!!!
Tot plegat acompanyat de batucada, circ amb la “Cia Vaques” i l’espectacle “Ye Orbayu“, i els combos de l’escola de blues de nou barris… i sopes, mooooltes sopes d’arreu (Andalusia, Argentina, Armènia, Bajo Aragón, Barri Trinitat Nova, Bolívia, Bulgària, Castella, Catalunya, Costa Atlàntica Colombiana, Costa Equatoriana, Equador, El Capcir, Fàbula europea, França, Galicia, Ghana, Guinea Equatorial, Hondures, Itàlia, Leon, Mali, Marroc, Mediterráneo, Nicaragua, Nigèria, Perú, República Txeca, Romania, Sopa original del festival, Suïssa, Valdemorillo, Vietnam, Xina… ) i també sopes reivindicatives (Bullabessa de pobre, S’ha acabat el bròquil, Sopa Revive, Multicultural Sopalsol, “Més porros i menys porres”, Sopa  d’equilibris, Sopa de la multiculturalitat, Sopa de pedra, Sopa de Porta’m a l’hort, Sopa torera, Sopa Rojinegra…)


 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias
SegondaRondaCrowd