Aquest 2021 més xarxa, més força, més transformació per seguir denunciant el racisme!

Acaba un 2020 atípic, on el racisme institucional ha continuat operant amb total impunitat, causant milers de morts a les fronteres però també tortures, agressions i discriminació dins del nostre país. A continuació destaquem alguns dels articles i comunicats més rellevants de SOS Racisme en aquest context d’estat d’alarma i negació de drets:

  1. 30 anys d’impunitat policial proven la naturalesa estructural del racisme a Catalunya – anàlisi de les dades de racisme policial i la seva impunitat a Catalunya (10/06/2020)
  2. Comunicat 21M: L’estat d’alarma no confina el racisme – comunicat de SOS Racisme en el Dia Internacional per l’Eradicació de la Discriminació Racial (21/03/2020)
  3. Negar el padró maltracta, discrimina i exerceix racisme institucional – anàlisi pedagògica de les implicacions que comporta negar el padró a les persones (6/10/2020)
  4. El racisme és una llarga història de racialització i criminalització – anàlisi pedagògica de la relació entre la construcció de la raça, la racialització i el racisme (19/11/2020)
  5. Les patrulles veïnals són conseqüència del sistema opressor contra la infància migrant – recull d’atacs veïnals racistes denunciats al SAiD en els dos últims anys (29/06/2020)
  6. Vacunas, ciencia, Bill Gates y otras vergüenzas – article d’opinió de Kaire Ba (18/04/2020)

Aprofitem per agrair-te el teu suport i la teva participació en la lluita antiracista. Aquest 2021 continuarem teixint xarxes fortes al servei de l’antiracisme i la transformació social!
Suma-t’hi: https://www.sosracisme.org/participa

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa