ESTRENEM WEB!

Teniu a les mans la nova plana web de SOS racisme, una eina comunicativa de la que esperem treure el màxim profit.
Com a  entitat social, antitracista i de promoció dels drets humans, entenem que complim una funció comunicativa, i per tant reflexiva.
Aquesta plana web s’insereix dins un procés de reformulació de la comunicació a la nostra entitat, entenent aquesta com a quelcom viu, dinàmic i sobre tot bidireccional.
Sóm una entitat, som comunicació, sóm un mitjà de comunicació, lliure i democràtic!
Per aquesta raó, en la nova plana web trobareu informació de l’entitat, però molt més que això. Esperem que sigui un espai on abocar els posicionaments i manifestos de l’entitat, i molt més enllà, esperem que sigui un generador de reflexió i debat, poguent aprofitar les potencialitats de les xarxes socials per aquesta funció.
Aquest espai virtual està en constant transformació i evolució, és per això que és possible que trobeu quelcom que no funcion, o que no sigui al seu lloc. Estem treballant en aquestes coses, sense pressa però sense pausa.
Així, desitgem que aquest espai sigui més de tots i totes, més democràtic i lliure. I sobre tot un espai anttiracista i transformador. Us convidem a que entreu, toqueu, tafanegeu i opineu.
Moltes gràcies. Passin i vegin!

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

Què està passant a Manresa
Antonio Castellón en l'atac al casal popular Tres Voltes Rebel de Nou Barris, el 24 de juliol 2018
EMAPADRONANTRIPOLL