El 19 de maig tardeta solidaria: vine a donar-nos suport

Campanya #SalvemSOSRacismeCatalunya: ara més que mai necessitem el teu suport per salvar l’entitat

Companyes, a SOS Racisme Catalunya estem travessant un moment difícil a causa de problemes de finançament. Ara més que mai necessitem el suport de totes les col·lectives, activistes antiracistes i la ciudadania en general per a no deixar que el nostre Servei d’Atenció i Denúncia es perdi.

Per què és tan important la vostra ajuda en aquest moment? Ens arrisquem a perdre l’únic servei d’atenció i acompanyament a la denúncia especialitzat en racisme que existeix de manera efectiva a Catalunya. Un servei que durant més de 30 anys ha estat una eina clau no sols per a la reparació dels drets vulnerats a les víctimes, sinó també per a identificar el racisme, assenyalar als responsables i fer incidència política i pressió a les institucions.

Ens preocupa molt les conseqüències que pugui tenir la seva desaparició en l’àmbit social i polític així que fem una crida al conjunt del moviment social per a animar a difondre, participar i aportar en el nostre finançament col·lectiu amb recompensa, que vam llançar el mes d’abril passat. A més, volem aprofitar la campanya per a convidar la gent a venir a l’esdeveniment per a recaptar fons que farem el pròxim 19 de maig en el Pou de la Figuera a partir de la 13h.

Amb la participació de Abarka, Jokko i molt més…animat a venir i fer costat a SOS Racisme Catalunya! Inscriu-te en aquest enllaç.

Dona’ns el teu suport aquí.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio