Cicle de Cinema i Drets Humans a Lleida

El proper mes de novembre participarem al Cicle de Cinema i Drets Humans, organitzat per la Universitat de Lleida. Mònica López, companya de SOS Racisme, presentarà i dinamitzarà el debat i les reflexions al voltant de la convivència i els prejudicis racistes, al mateix temps que podrà analitzar la situació del racisme a Catalunya. El punt de partida serà el documental “Balta Txuria, Balta Berdea. El rumor del Urumea” realitzat per les companyes basques de SOS Racismo – Arrazakeria.
Sinopsi: “Alrededor de 100 personas viven en Balta Txuria y Balta Berdea, los barrios del asentamiento de personas de Europa del este de etnia gitana a orillas del Urumea. En 2012, el ayuntamiento de Astigarraga (País Vasco) los reconoce como núcleo de población y empadrona a sus habitantes. Una decisión tan polémica como novedosa.”
El cicle començarà el 14 de novembre i tractarà temes com la llibertat de moviment i el dret d’asil, la igualtat de gènere, la lluita contra la pena de mort o el dret a manifestació i la educació i participen Amnistia Internacional de Catalunya, SodePau, Fotomovimiento, Novact i Irídia, entre altres.
Descarrega’t el Cicle de Cinema i Drets Humans 2017_OK
Apunta’t i comparteix l’esdeveniment de Facebook.

El 30/11 tindrà lloc la sessió presentada per SOS Racisme al Cicle de Cinema i Drets Humans de la UdL
El 30/11 tindrà lloc la sessió presentada per SOS Racisme al Cicle de Cinema i Drets Humans de la UdL

 
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias