#COMUNICAT: Condemnem les colònies de les joventuts de PxC a l’Anoia

Anunci-Facebook-sanuncia-PxC-ARA_ARAIMA20141113_0293_45SOS Racisme Catalunya, com a membre d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme, ens sumem al rebuig per la celebració d’unes colònies que les Joventuts Identitàries, vinculades a Plataforma per Catalunya, organitzen aquest cap de setmana en una casa de colònies a Santa Margarida de Montbui (Anoia). Una trobada feixista i racista per a joves on assistiran diversos dirigents de PXC.

UCFR de l’Anoia, amb el suport del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, ha condemnat la trobada i ha demanat a la Generalitat que iniciés les gestions per aturar-la, ja que la casa, “La Censada”, està integrada a la xarxa catalana d’instal·lacions juvenils depenent de la Direcció General de la Joventut. Però no ha estat possible.

SOS Racisme també ens sumem a aquesta petició ja que la xarxa d’instal·lacions juvenils de la Generalitat no hauria de permetre aquest tipus de trobades feixistes, a anys llum de les funcions pedagògiques o de lleure que es presuposen en aquests espais. Subscrivim també les peticions incloses en el comunicat d’UCFR: “Aquestes jornades a Santa Margarida de Montbui (Anoia) posen en perill la convivència social i veïnal del poble, incitant a l’odi cap a la diversitat i vulnerant els drets de les persones”.

1546213_759281507458831_2259145852998579130_nAlhora, no es pot deixar via lliure, a l’Anoia, com diu el comunicat, però tampoc enlloc de Catalunya “a personatges com Daniel Ordoñez, ponent a les jornades i conegut i detingut als anys 90 per la seva vinculació amb agressions a persones immigrades i LGTB”.
En relació a les colònies, La Directa en recull una informació extensa i l’Ara també en fa menció. El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ha fet una nota per condemnar els fets.

La jornada juvenil prevista per aquest cap de setmana surt a la llum després que se sabés que en les joventuts de PxC és on militen molts dels protagonistes de l’atac perpetrat a un local de participació aquest 9-N a Girona, com revelava aquesta setmana La Directa en una notícia.

 Fotografia de portada, imatge de les jornades a l’Anoia.
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa