#COMUNICAT: VOTAR ÉS UN DRET

descarga

Des de SOS Racisme Catalunya davant la suspensió cautelar de la llei de consultes i el decreta de convocatòria del 9 de Novembre per part del Tribunal Constitucional:

 –       No compartim l’aute del Tribunal Constitucional i entenem que aquesta vulnera el dret de la ciutadania a decidir, a votar i a expressar la seva opinió de manera lliure.

–       Defensem el dret dels ciutadans i les ciutadanes a decidir el futur polític del nostre país, i pensem que cal dotar-nos i avançar en les eines que ens permetin millorar en la participació democràtica.

El dret a l’autodeterminació està reconegut als pobles a l’article 1 del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics. En virtut d’aquest dret determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel seu desenvolupament, econòmic, social i cultural.

 –       Ens sumem a la convocatòria feta per ANC i Òmnium, i que ja compta amb el suport de moltes associacions i col·lectius, convocant avui a les 19h davant els ajuntaments per rebutjar la decisió del Tribunal Constitucional i exigir la celebració de la consulta del 9N

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18