Des de l’Associació COMSOC – Comunicació Social es va presentar el passat 19 d’octubre la iniciativa “Contes del Món – Concurs de podcast”  www.contesdelmon.org, i comptava amb la col∙laboració de Iwith.org i SICOM – Solidaritat i Comunicació, i el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Us fem arribar la nota de premsa de l'organització:  

Entre el dilluns 21 i el divendres 25 de desembre del 2009 estaran obertes les votacions populars online. Et recordem què els organitzadors hem cregut oportú establir un jurat per a què sel·leccioni finalment els 24 contes finalistes, una tria entre els més votats pels internautes, que formaran part del llibre «Concurs de podcast – Contes del Món» que serà publicat al 2010 i que és el premi del concurs.

Amb “Contes del Món – Concurs de podcast” i gràcies a la participació essencial dels infants i joves, i al mateix temps de les famílies i tota la comunitat educativa, es contribueix a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i les històries que expressen la manera de sentir i pensar dels pobles, en especial dels països en vies de desenvolupament segons l'Índex de Desenvolupament Humà (IDH).

Per a escoltar totes les obres i votar el teu conte favorit has d'anar a: votacions

La composició del jurat, formada per professionals de la ràdio i representats d'ONL, és:

          Ramon Bartomeus, director de Iwith.org

          Pilar Sampietro, periodista de Ràdio 4 

         Siscu Baiges , subdirector del programa Tots x Tots de COM Ràdio

        Vanessa Teixidor, codirectora del programa L'hora del pati de Ràdio L'Hospitalet

         Marta Coll , directora de la Fundació Contes pel Món (FCM)

         Oriol Canals, coordinador d'AMAPEI – Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils

El dimecres 30 de desembre del 2009 s’anunciarà la resolució del jurat, és a dir, els contes seleccionats per a formar part del llibre + CD.  

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa
ArticleJosep_Vinicius (1)