#CONVOCATÒRIA: Europa ens fa vergonya

Europa és incapaç de donar una resposta adequada garantint drets fonamentals i condicions dignes a totes les persones dins del territori propi comunitari, com veiem a Calais, a Ceuta i Melilla, a Dunkerque, a Idomeni, etc. Avui, ens torna a tocar dir prou a nosaltres, als i a les ciutadanes. Exigim que els nostres governs siguin responsables de les seves obligacions internacionals i que tractin i acullin amb dignitat a totes les persones que arriben a Europa sense cap tipus de discriminació (llegiu comunicat de Stop Mare Mortum). Com a societat civil només ens queda revelar-nos i organitzar-nos davant de la injustícia, nosaltres no fallarem en aquest deure. Us convidem a tots i totes a participar-hi.

Detalls de l’ACCIÓ i CONVOCATÒRIA de premsa

DIA. Dijous 10 de març de 2016

HORA. A les 19h

LLOC. Davant oficina Parlament Europeu. Passeig de Gràcia número 90

Acció simbòlica de denúncia i Roda de premsa

Amb portaveus d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, membres de Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, SOS Racisme Catalunya i Stop Mare Mortum, per informar dels detalls de la manifestació “Prou Racisme!” del 19 de març.

Es comptarà també amb la presència de les principals entitats i moviments que donen suport a la manifestació del 19 de març.

Contactes de Comunicació

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?