Convocatòria Laboral – Tec. Comunicació

I tu, com comunicaries l’antiracisme?

Des de SOS Racisme Catalunya obrim un procés de selecció per a la incorporació d’un/a tècnic/a de Comunicació, especialitzat en creació i gestió de continguts per a web i xarxes socials.
Busquem una persona amb experiència demostrable en creació de continguts en línia, planificació i gestió de xarxes socials i pàgines web. Valorem experiència en l’àmbit social antiracista, nocions de disseny gràfic, analítica web i de xarxes socials.
SOS Racisme Catalunya és una associació creada el 1989 per treballar en la defensa dels drets humans des de l’acció antiracista, de manera independent, democràtica i des de l’acció de base. Lluitem per la igualtat de drets i oportunitats a través de tres vies: l’atenció i denúncia de qualsevol cas de racisme; la incidència política, per transformar lleis i polítiques públiques; i la sensibilització, per canviar consciències.
 
PERFIL

 • Titulat/a en Comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual o similar)
 • Experiència mínima de 2 anys en funcions relacionades amb la creació, publicació i anàlisi de continguts per a web i xarxes socials.
 • Nocions de disseny gràfic, edició de vídeo, email màrqueting i eines d’analítica web i de xarxes socials.
 • Domini excel·lent del català i el castellà.
 • Es valoraran positivament els coneixements en altres idiomes, principalment anglès i francés.
 • Són fonamentals la proactivitat, les habilitats per al treball en equip, la creativitat, el rigor, la claredat i concisió en l’expressió, i el domini del llenguatge no discriminatori.
 • En igualtat de condicions es prioritzarà la contractació de persones racialitzades com a no blanques i/o migrades.

 
FUNCIONS

 • Treballar en coordinació amb l’Àrea de Comunicació en la planificació i l’execució de l’estratègia de comunicació relacionada amb la imatge institucional de l’entitat i amb els diferents projectes i campanyes que desenvolupa SOS Racisme Catalunya.
 • Planificació i creació de continguts per als diferents canals de comunicació (web de l’entitat, xarxes socials i butlletí informatiu), segons l’estratègia general i del calendari editorial de l’àrea.
 • Anàlisi de l’abast obtingut en xarxes socials, web i email màrqueting, i elaboració d’informes a partir de la lectura anterior que serveixin per a millorar l’estratègia de Comunicació i enfortir la visibilitat i la reputació de l’entitat.
 • Col·laborar en l’elaboració de propostes per a millorar la comunicació interna i externa. Suport en tasques relacionades amb la relació al gabinet de premsa: notes, rodes de premsa, seguiment de mitjans, gestió d’entrevistes, etc.
 • Suport en totes aquelles tasques que requereixi l’Àrea de Comunicació relacionades amb el compliment dels objectius de l’àrea.

 
LLOC DE TREBALL
Contracte per obra i servei amb tres mesos de prova (20 hores setmanals)
Vacances: segons conveni.
Previsió d’incorporació: 1 d’octubre de 2021
Lloc de treball: SOS Racisme Catalunya (Rambla Santa Mònica, 5).
Data límit de recepció de candidatures: 20 de setembre de 2021
 
PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
Envia’ns el teu currículum i una carta de presentació de la teva candidatura, on destaquis la teva motivació per a concórrer al lloc de treball, a la següent adreça e-mail: coordinacio@sosracisme.org Posa en l’assumpte: Tec. Comunicació
Les candidatures seleccionades seran convidades a una entrevista.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa