DESENVOLUPAMENT AL SUD: CARITAT O POLíTIQUES PúBLIQUES

La pregunta central de les polítiques públiques és: ¿què produeixen aquells qui ens governen?, ¿per a aconseguir quins objectius?, ¿a través de quins mitjans?

Per respondre a totes aquestes preguntes, el dimarts 12 de juny a les 18:45h tindrà lloc a la Federació Catalana d'ONGD (C/ Tàpies, 1-3) una taula rodona per debatre la manera com s'ajuda a l'actualitat els països subdesenvolupats i les diferents polítiques públiques que es podrien aplicar.
{mospagebreak}
La trobada, moderada per Joan Subirats, Càtedratic de Ciència Política i dret públic, UAB i director de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques, comptarà amb la presència dels ponents Javier Martínez Peinado, professor d’ Economia Mundial a la Universitat de Barcelona i President de Món-3, i Morena Soledad Herrera, Feminista i Secretaria General de la Associació Nacional de Regidoras, Síndicas y Alcaldesas Salvadoreñas.

La xerrada, amb entrada lliure i oberta a tothom pretén ser distesa i amena, una petita reflexió de la mancança de polítiques publiques arreu.

Si us plau, registreu-vos a la taula rodona enviant un correu electrònic a cultura@upec.cat amb nom i cognom. Gràcies.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18