#ACTIVITAT: Diàleg Antiracista: Fills i filles d’immigrants. Fins quan?

El proper dimarts 4 de desmebre a les 12h a l’Espai Jove La Fontana: un nou Diàleg Antiracista, que sota el títol “Fills i Filles d’immigrants. Fins quan?” pretén abordar el repte de l’atenció a la diversitat, la realitat dels fills i filles, des de la perspectiva associativa i de l’educació social.La propera edició dels Diàlegs Antiracistes es celebrarà el proper dimarts 4 de desembre a les 12h, a l‘Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190. Barcelona)

Es tracta d’una Taula Rodona especial, que comptarà amb 4 intervencions, algunes des d’una vessant teòrica i altres des de la pràctica, que ens donaran eines per analitzar aquesta realitat i ens ajudaran a marcar quins són els reptes als que ens enfrontem.

Ponents:

  • Beatriz Ballestín i Laia Narciso. Grup EMIGRA, CER-Migracions. Dpt. d’Antroopologia Social i Cultural de la UAB.
  • Núria Roca. Professora Campus docent Sant Joan de Déu de la UB i Grup EMIGRA de la UAB.
  • Representant de Consell de Joventut de Barcelona. Experiències, preocupacions i reptes en l’àmbit de l’associacionisme educatiu.
  • Representant Ateneu Sant Roc de Badalona. Experiències, preocupacions i reptes en l’àmbit de l’educació social
  • Modera Cristian Pachá. Educador del Casal d’Infants del Raval i membre de SOS Racisme Catalunya.

Desprès d’aquestes intervencions, que ens serviran com a punt de partida, s’iniciarà un espai de debat, que s’enriquirà amb les aportacions i experiències de professionals, que en l’àmbit de la seva feina o en el seu activisme, treballen amb joves, fills i filles de famílies d’origen immigrant.

L’acte s’enregistrarà amb la col.laboració de Boca Ràdio, i es podrà escoltar en posterioritat a www.bocaradio.org o a la 90.1 FM (per Barcelona Nord).

L’assistència és lliure i gratuïta, però per qüestions d’aforament demanem que ens confirmeu assistència trucant al 93 301 05 97 o escrivint a comunicacio@sosracisme.org

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?