Els àngels de l'Infern, violents neonazis

 Importants detencions són les realitzades pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, d’un grup de moteros violents vinculats amb l’extrema dreta.  "Els Àngels de l’Infern" s’han fet conèixer tradicionalment per anar vestits amb una indumentària concreta i conduir motos  Harley Davidson.

 

Tanmateix   les autoritats  afirmen que es tracta d’una organització totalment jerarquitzada, amb ideologia neonazi  i estructura paramilitar dedicada al tràfic de drogues i l’extorsió.Els agents van incautar 200.000 € en efectiu, llibres neonazis, armament militar i sustàncies psicotròpiques.

 

Al març del 1996, la policia desmantellà a Barcelona "Los Centuriones" un  grup integrat dins dels Àngels de l'Infern internacional  i suposadament d’ideologia nazi. Aleshores van ser detingudes 34 persones, de les quals 14 van ser empresonades per exercir activitats delictives com propinar pallisses per encàrrec, robatoris i tràfic de drogues.

 

  

Durant el dia d’avui per això, de moment les persones imputades són 22 i s’han registrat una trentena de locals i vivendes, la major part d’elles a la província de Barcelona. . Els registres a Catalunya s’han practicat a Barcelona ciutat,(barri de Poble nou) , Badalona, Sant Adrià del Besòs, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Vilafranca del Penedès.

Un dels detinguts és un perillós integrant dels Boixos Nois que fa uns dies,en el derbi que disputaven Bayern de Munic i F.C.Barcelona va agredir a l’escolta personal del president blaugrana Joan Laporta. El mateix individu va complir condemna anys enrere per matar l’any 1991  un aficionat del R.C.D Espanyol.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?