Els àngels de l'Infern, violents neonazis

 Importants detencions són les realitzades pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, d’un grup de moteros violents vinculats amb l’extrema dreta.  "Els Àngels de l’Infern" s’han fet conèixer tradicionalment per anar vestits amb una indumentària concreta i conduir motos  Harley Davidson.

 

Tanmateix   les autoritats  afirmen que es tracta d’una organització totalment jerarquitzada, amb ideologia neonazi  i estructura paramilitar dedicada al tràfic de drogues i l’extorsió.Els agents van incautar 200.000 € en efectiu, llibres neonazis, armament militar i sustàncies psicotròpiques.

 

Al març del 1996, la policia desmantellà a Barcelona "Los Centuriones" un  grup integrat dins dels Àngels de l'Infern internacional  i suposadament d’ideologia nazi. Aleshores van ser detingudes 34 persones, de les quals 14 van ser empresonades per exercir activitats delictives com propinar pallisses per encàrrec, robatoris i tràfic de drogues.

 

  

Durant el dia d’avui per això, de moment les persones imputades són 22 i s’han registrat una trentena de locals i vivendes, la major part d’elles a la província de Barcelona. . Els registres a Catalunya s’han practicat a Barcelona ciutat,(barri de Poble nou) , Badalona, Sant Adrià del Besòs, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Vilafranca del Penedès.

Un dels detinguts és un perillós integrant dels Boixos Nois que fa uns dies,en el derbi que disputaven Bayern de Munic i F.C.Barcelona va agredir a l’escolta personal del president blaugrana Joan Laporta. El mateix individu va complir condemna anys enrere per matar l’any 1991  un aficionat del R.C.D Espanyol.

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023
fotonoticiacat