Es presenta la guia "El Català també és meu"

 Es tracta d’un llibret adreçat a nous i futurs catalanoparlants- Està editat per la Plataforma per la Llengua i per la Fundació Vincle

El passat dimecres 18 de Gener es va presentar a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell la guía “El català també és meu”, juntament amb l’Oficina de Nova Ciutadania i amb la col·laboració del Centre de Normalització lingüística de Sabadell . Es tracta d’una ferramenta dirigida a  persones nouvingudes que tenen ganes d’aprendre la llengua pròpia dels Països Catalans però que encara no han fet, ja sigui per resistència o per  por a fer el pas de llençar-se.  La guia ha estat redactada per membres de la comissió de catalanoparlants d’adopció de la mateixa Plataforma, i compta amb un il·lustre català d’origen andalús com en Justo Molinero.

En essència es revisen una sèrie de resistències, prejudicis, obstacles  i esforços amb que es troben els nouvinguts i amb els beneficis que els hi pot reportar aprendre el català, així com un seguit de recursos encaminats a l’aprenentatge o la millora de la llengua.

Us podeu descarregar la guia aquí . Des de Prou Racisme us animem a fer-ne difusió. La Plataforma per la Llengua és una organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social, entenent que és necessari que el català esdevingui llengua comuna i d’interrelació entre tots els ciutadans del nostre àmbit lingüístic.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18