#ACTIVITAT: Escolta el Diàleg Quina Catalunya Volem? Una Catalunya que no dóna passaport a tots els que hi viuen, vinguin d’on vinguin, no valdrà la pena.

Demà divendres 23 de novembre Bca Ràdio retransmetrà el Diàleg Antiracista “Quina Catalunya volem?” que vam fer el passat dia 20 a la seu d’Òmnium Cultural. Escolta-ho al 90.1 FM (a la Zona del Nord de Barcelona) o a www.bocaradio.org  Al matí de 9 a 11 i a la tarda de 4.30 a 6.30.

Dimarts 20 de novembre a la tarda vam fer una nova edició dels Diàlegs antiracistes, sota el títol de Quina Catalunya volem ? Una Catalunya que no dóna passaport a tots els que hi viuen, vinguin d’on vinguin, no valdrà la pena.”.

La taula rodona va comptar amb les intervencions de: Matthew Tree, escriptor; Rita Marzoa, periodista i membre de la Junta d’Òmnium Cultural; i Saïd El Kadaoui, psicòleg i escriptor.

També vam comptar amb una doble Fila Zero: una composada per representants dels diferents partits polítics i una altra amb representants d’organitzacions socials i del món acadèmic; així com també de membres del Consell Assessor i de la Junta de SOS Racisme.

Un debat que va posar sobre la taula la necessitat de que en aquesta campanya electoral la discussió fos més profunda i no es quedés únicament en la relació Catalunyi a Espanya. Vam discutir i vam voler donar eines per reflexionar sobre el model de país que volem construir, el model de societat pel que volem lluitar.

Una activitat interessant que buscava aprofundir en el debat electoral, parlar d’aquells temes que queden amagats, així com també obrir les portes a un debat molt interessant al voltant del model de societat que volem ser.

Per això si no vas tenir la possibilitat de venir o si tens interès en tornar a escoltar les intervencions de la taula i el debat posterior: escolta la retransmissió que farà Boca Ràdio, divendres 23 de novembre al matí de 9 a 11 i a la tarda de 4.30 a 6.30. Ho pots escoltar al 90.1 de la FM (si ho fas des de la Barcelona Nord) o a www.bocaradio.org.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08