"Europa i occident estan en perill, i nosaltres com a catòlics volem catedrals i no …

 Declaracions de Josep Anglada de Plataforma per Catalunya en una manifestació per oposar-se a la construcció de la mesquita més gran d'Europa a Colònia.

Plataforma per Catalunya (PxC) va participar en la manifestació d'aquest cap de setmana a la regió de Renània-Westfàlia (Colònia-Alemanya) per l'organització Pro-Köln.

En la manifestació del dissabte, que tenia com a objectiu oposar-se a la construcció de la mesquita més gran d'Europa a Colònia, va prendre la paraula Josep Anglada al costat d'altres líders identitaris europeus com ara Filip Dewinter (VB), Markus Beisicht (Pro-Köln), Harald Vilimsky (FPÖ), Robert Spieler (NDP), Anmick Martin (MNR) iPetra Edelmannová (Partit Nacional txec).

Durant la seva intervenció, Josep Anglada va qualificar de “covards, d’impresentables i possiblement de futurs terroristes” els radicals d'extrema esquerra. Anglada també va assegurar que “en aquesta lluita contra l’Islam no estàvem sols, ja que som moltes les persones que com nosaltres veiem l’Islam com l’enemic d’occident” i va afegir que “defensar la nostra identitat, les nostres tradicions i la nostra cultura no és ser racista, sinó que és una obligació de qualsevol ésser humà”.

Per acabar, Anglada va dir que “Europa i occident estan en perill, i nosaltres com a catòlics i cristians volem Catedrals i no mesquites, per això, avui demano la unitat de totes les formacions polítiques identitàries europees per fer front a aquesta invasió que estem patint en el nostre continent”. Després d'Anglada, va prendre la paraula l'exalcalde de la ciutat, Jörg Uckermann, que va abandonar la CDU per integrar-se a Pro-Köln.

Font: E-Notícies

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

PresentacióInforme2023
fotonoticiacat
Oferta Laboral - Web (2)