Futbol en contra el racisme i la xenofobia

 

La Real Sociedad i el Real Unión prendran part activa en la campanya promoguda per SOS RACISMO i Futbol contra el racismo en Europa (FARE). Aquesta campanya lluita contra la violència, el racisme i la xenofòbia en l’esport i la participació dels dos equips bascos consistirà en portar unes banderes anti xenofòbia en els propers partits que es faran en territori guipuscoà.

 

Representants de KirolBegi, observatori d’esport de Guipúscoa, i de SOS Racisme van aprofitar per explicar que hi ha molts avenços en aquest camp i les bondats de l’esport “com transmissor de valors i com agent d’integració de les diferents ètnies i, per suposat, de les que són minoria”.

 

Una iniciativa recolzada per tots

 

La representant de SOS Racismo, Silviana Luciane, va agrair a tots la participació en la iniciativa en el marc de la Setmana d’acció europea contra el racisme i la xenofòbia,. “Tant els jugadors de la Real com els de la Real Unión portaran en el proper partit com a locals una bandera amb el lema El futbol contra el racisme a Europa. Aquesta iniciativa la van portar a terme 32 clubs que van participar a la Champions League l’any passat, així com 14 competicions domèstiques de diferents països europeus entre molts altres”.

 

Per la seva banda, el representant de Kirolbegi, Juan Aldaz, va explicar de manera concisa una sèrie de conclusions i recomanacions per tractar el tema amb eficàcia i naturalitat. A més a més, va recalcar els diferents estudis que s’han realitzat amb el racisme i el futbol com a denominador comú.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18