Guia pràctica per ciberactivistes contra l’odi: Ciberespect

Durant el 2017, SOS Racisme vam participar en l’el·laboració del manual «Ciberespect. Guía práctica de intervención en línea para ciberactivistas», que s’ha realitzat en el marc del projecte CIBERESPECT, liderat per Ecos do Sur, i on van participar també l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i United Explanations.
El projecte CIBERESPECT proposa, com resposta més eficaç al problema emergent del ciberodi, el treball col·laboratiu entre organitzacions de la societat civil i defensa dels Drets Humans i la comunitat d’internautes, per tal d’identificar, desenvolupar e impulsar estratègies efectives de contra-argumentació i narratives alternatives a l’odi.
Descarregue-vos aquí la Guia Pràctica de CIBERESPECT (document pdf 9MB)
Mitjançant aquest manual volem afavorir el coneixement compartit sobre aquestes temàtiques, i també proposar criteris per actuar en contra de l’odi a les xarxes socials, així com aportar exemples d’accions replicables, adaptables i ampliables, per a que els i les ciberactivistes puguin tenir un rol cada cop més actiu en la lluita contra l’odi en Internet.
Bona lectura i bon ciberactivisme!
PortadaCiberespect
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias
SegondaRondaCrowd