Guàrdies Civils i militars en un concert nazi a Madrid

 Recollim una noticia publicada a la web de la Plataforma Antifeixista :

El passat dissabte, els grups neonazis Batallón de Castigo i Iberian Wolves tocaren en un concert a la sala Heineken de Madrid. La policia va prendre la zona i va identificar els assistents, però no va impedir l'actuació. Un suposat Guàrdia Civil que acudí al concert amb el seu fill en qualitat de 'seguidor' de Batallón de Castigo ha escrit en un bloc un relat dels fets, criticant el desplegament policial als voltants de la sala, i afirmant que un dels agents que el va identificar li va assegurar que ja havien filiat a més d'un agent de la Guàrdia Civil i a molts militars, que acudien com a públic a veure les bandes neonazis

 L'autor del bloc és Álvaro Romero Ferreiro, citat en diversos webs d'extrema dreta i autor de La Ballena Alegre, on publica l'article en qüestió i on la simpatia pel franquisme i la ultradreta és més que evident. Batallón de Castigo és un dels grups de música nazi més coneguts de l'Estat, encapçalat per l'ex presidiari Eduardo Clavero, membre del partit neonazi Alianza Nacional (AN) i amb antecedents per homicidi. Clavero va matar un jove de 19 anys d'una punyalada l'any 1990 a Madrid.

Curiosament, al mateix partit trobem a l'assassí de Guillem Agulló, Pedro José Cuevas Silvestre, que es presentà a les llistes de Xiva l'any 2007. Clavero fundà el grup a la presó d'Alcalá II l'any 1992 , i eixiria en llibertat l'any 1998 sense complir la totalitat de la pena imposada. Igual que Pedro Cuevas, a qui la mort de Guillem li va eixir barata: només 4 anys de presó tenint una condemna de 16.

 

Per llegir la noticia original:  http://www.antifeixistes.org/3534_guardies-civils-militars-concert-nazi-madrid.htm

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18