Immiguiants, nou programa de les televisions locals

Immiguiants és un dels nous programes que s'han creat dins de les televisions adherides a la Xarxa Audovisual Local. En aquest programa són persones immigrants les encarregades de presentar la seva ciutat d'acollida.

{mosimage}El programa, que s'emetrà cada dilluns a partir del 20 d'abril, s'estructura en 13 capitols que es es situa en una ciutat de Catalunya. Cadascuna d'aquestes ciutats es presentada per una persona immigrant,  que ens presenta els indrets de la ciutat, que des del seu punt de vista la fan més especial.

 "Els protagonistes del programa parlen des de l'experiència de qui s'ha fet seva una ciutat que no és la que els ha vist créixer sinó a la que han arribat de grans, demostrant-nos com això no ha estat un impediment per integrar-s'hi", ha explicat Marta Ballesta, l'autora d'aquest projecte coproduït amb la Xarxa Audovisual Local (XAL).

En cada capítol, Marta Ballesta passeja amb un dels protagonistes per la seva ciutat d'acollida. Les tretze ciutats escollides són: Terrassa, Lleida, Mataró, Granollers, Vic, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Reus, Badalona, Berga, el Vendrell, Torroella de Montgrí i Girona.

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18