Informe 2017 sobre l’estat del racisme a Catalunya

El Dia per l’Eradicació de la Discriminació Racial, 21 de març, presentem l’informe sobre l’estat del racisme a Catalunya. Per novè any consecutiu publiquem aquest document únic a Catalunya, que recull l’estudi dels casos d’odi i racisme atesos al Servei d’Atenció i Denúncia per a víctimes de racisme (SAiD). Enguany també inclou una selecció de 25 casos atesos durant els 25 anys del SAiD. Un petit homenatge a la història del servei.


El nostre objectiu és que l’informe, com a eina de sensibilització i recull de propostes, arribi al màxim públic possible. Per aquest motiu publiquem l’informe en versió digital descarregable. Però és important explicar que comprar l’informe és una manera de donar suport i contribuir a que aquest material, i tota la tasca de denúncia i sensibilització que l’acompanya, es pugui continuar fent de manera independent, sense finançament de cap institució ni empresa.

Preu, ofertes i on comprar l’informe:

  • Preu de l’informe: 8€
  • Preu especial #21M Dia Internacional contra el racisme: 6€, llibre + samarreta A la paradeta informativa situada a Rambla Santa Mònica, davant sortida metro Drassanes, de 16h a 20.30h).
  • Espais de venda durant tot l’any:


 

El contingut (excepte les fotografies que són cedides per RUIDO Photo) es distribueix sota llicencia Creative Commons: es pot compartir mencionant l’autoria, sense modificar el contingut i sense objectiu d’obtenir rèdit econòmic.El llibre ha estat editat i imprés per Pol·len Edicions.
Que tingueu una bona lectura!

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa