El racisme a l’Estat espanyol: informe anual 2018

El dia 28 de novembre, les entitats membre de la Federación estatal SOS Racismo hem participat a la presentació de l’edició número 23 de l’Informe Anual sobre el racisme a l’estat espanyol. Aquest informe recull diferents casos reals que recorren les polítiques d’estrangeria i asil, les discriminacions en relació al treball, a l’accés a l’habitatge i els abusos o agressions racistes per part de les forces policials, recollides durant el passat any 2017 a les diferents oficines d’Atenció i Denúncia.
A la presentació d’aquest informe 2018 s’ha parat atenció, especialment, a la situació que es viu a Irun, a la frontera de l’estat espanyol amb França. S’ha ofert una anàlisi detallada del treball de camp realitzat l’últim any.
Aquest informe és el resultat del treball de les vuit organitzacions territorials en l’estat, de les seves associacions i del grup d’activistes.
Descarrega’t l’avançament de l’informe Anual 2018
———————————————-
El día 28 de noviembre las entidades miembro de la Federación estatal de SOS Racismo hemos participado en la presentación de la edición número 23. del Informe Anual sobre el racismo en el estado español. Este informe recoge distintos casos reales que recorren por las políticas de extranjería y asilo, y las discriminaciones en relación al trabajo, el acceso a la vivienda y los los abusos o agresiones racistas por parte de fuerzas policiales, recogidos durante el pasado año 2017.
En la presentación de este informe 2018 se dará atención, especialmente, a la situación de la frontera del estado español con Francia ofreciendo un análisis detallado del campo de trabajo realizado en el último año.
Este informe es el resultado del trabajo de las ocho organizaciones territoriales en el estado, de sus asociaciones y del grupo de activistas.
Descárgate el adelanto del informe para la prensa 2018
 
Informeanual18Federacion2

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

PresentacióInforme2023
fotonoticiacat
Oferta Laboral - Web (2)