Ja és aquí el Laboratori antiracista

SOS Racisme, conjuntament amb el Moviment Laic i Progressista, ha organitzat el Laboratori antiracista ' 09 que es cel·lebra els propers dies 22, 23 i 24 d'octubre.

El Laboratori antiracista vol compartir com perceben o pateixen els i les joves el racisme a Catalunya i sumar esforços per posicionar-nos en contra i combatre’l.  Laboratori antiracista ’09 és un espai d’acció antiracista per a joves i entitats de joves. Un espai de participació, d’intercanvi i d’acció centrat en la denuncia del racisme i la xenofòbia i en cercar la millor manera de combatre la seva presència a la nostra societat.

Des de fa uns anys, SOS Racisme organitza anualment el Laboratori antiracista. Aquest any s’organitzarà de forma conjunta amb el Moviment Laic i Progressista, i s’emmarcarà en la UPEC (Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya).

Consulta a la nostra agenda les activitats que s'organitzen en el Laboratori Antiracista '09.

Aquesta  l’explicació de SOS Racisme: 

En aquesta edició, el Laboratori Antiracista’09, reunirà diferents tipus d’activitats destinades a joves d’entre 16 a 30 anys per tal de compartir com perceben o pateixen els joves el racisme a Catalunya i sumar esforços per posicionar-nos en contra i combatre’l.

Tallers de comunicació, d’art i culturals des dels que treballar aspectes concrets de l’antiracisme. Cine-fòrum, teatre social, Diàlegs Antiracistes i trobades-debat, com espais oberts a la reflexió i la denúncia. I molta festa i música als concerts de divendres i dissabte vespre. A més, podeu participar en el Concurs d’Il·lustració i el torneig de 3×3 “Esmaixa al racisme”.

Totes les activitats són gratuïtes però algunes cal inscripció prèvia. Consulteu tots els detalls, les bases i premis dels concursos i l’horari final al blog www.laboratoriantiracista.blogspot.com

Mitjançant la participació  activa, generarem pensament crític i les eines necessàries perquè els joves siguin antiracistes actius, tot generant sinèrgies que permetin una acció conjunta contra el racisme. Per a que sigui possible, només hi faltes tu!

El Laboratori Antiracista està organitzat conjuntament amb el Moviment Laic i Progressista.

Com sabeu aquest mes torna el Laboratori antiracista, aquest cop organitzant juntament amb el Moviment Laic i Progressista. Els propers dies 22, 23 i 24 d’octubre ens trobarem a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona, amb joves d’entre 16 a 30 anys per tal de compartir com perceben o pateixen els joves el racisme a Catalunya i sumar esforços per posicionar-nos en contra i combatre’l.

Hi haurà diferents tipus d’activitats. En els tallers es tractaran aspectes concrets de l’antiracisme, partint d’eines culturals, artístiques o comunicatives, i caldrà inscripció prèvia. També tindrem activitats obertes de reflexió, com dos Diàlegs antiracistes, cinefòrum i teatre social. El dissabte ens reunirem tots per a debatre, fer denúncies i noves propostes per combatre el racisme en la Trobada-debat. Els vespres de divendres i dissabte, no et perdis els concerts que tenim preparats.

En el marc del Laboratori també hi trobem el primer Concurs d’Il·lustració Laboratori antiracista, del que coneixerem el guanyador el 22 d’octubre en la inauguració. Participa-hi descarregant-te les bases al nostre blog http://laboratoriantiracista.blogspot.com/ . També pots participar en el torneig de bàsquet 3×3 “Esmaixa al racisme”; forma i inscriu al teu equip. El reglament també està disponible al blog, així com totes les altres activitats.

Mitjançant la participació  activa, generarem pensament crític i les eines necessàries perquè  els joves siguin antiracistes actius, tot generant sinèrgies que permetin una acció conjunta contra el racisme. Per a que sigui possible, només hi faltes tu!

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?