La companyia discogràfica Vale Music retirarà el disc anomenat “No a la piratería”

Després de la reunió entre la companyia discogràfica i SOS Racisme, Vale Music ha accedit a retirar el disc del mercat, donat que ambdues parts han estat d’acord en que els continguts que apareixen a la contraportada son inadequats.
Tanmateix, SOS Racisme reconeix l’impacte que la venta il·legal de música i la pirateria generen en el sector discogràfic, que es troba actualment en crisis degut a aquest fenomen i que pateix greus pèrdues econòmiques i de llocs de treball.
La denúncia pública realitzada per SOS Racisme al considerar que el contingut de la contraportada del disc “No a la pirateria” contenia expressions racistes i xenòfobes, va servir de precedent per a la reunió que es va dur a terme a la seu de Vale Music a Barcelona, on va ser possible arribar a l’acord que esmentàvem. Les negociacions van transcórrer en un clima d’absoluta cordialitat i ben entesa.
Des de SOS Racisme i Vale Music considerem que cap acte racista i/o xenòfob pot justificar-se, i cal tenir en compte aquest fet des de tots els àmbits de la societat per tal de que no tornin a produir-se actuacions d’aquest tipus.
SOS Racisme Catalunya
28 juliol 2004

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18